Geld verdienen

Wij bieden 2 verschillende vormen van thuiswerk waar je zelf kunt in kunt vullen wanneer en wat je zoal gaat doen met thuiswerk. Ook komen verdiensten ter sprake zodat je weet waar je aan toe bent met thuiswerk.

De 2 verschillende vormen van thuiswerk die wij bieden houdt in dat je of actief kunt zijn met je telefoon of webcam. In beide gevallen is er geen sprake van fysiek contact met mensen tenzij je daar zelf op staat. Voor iedere minuut dat je met een betalende bezoeker actief bent krijg je betaald en dit zal je ook merken aan het einde van de maand. De vele dames die actief zijn met thuiswerk en geld verdienen weten dat ook en hebben vele vaste klanten of bellers die met regelmaat met elkaar in contact staan. Deze vorm van thuiswerk is de meest veilige, en bepaal je zelf hoeverre discreet je ermee bent. Uitbetaling vind direct na de nieuwe maand plaats, dat houdt in als jij in April geld hebt verdiend dan staat dat er in mei al op je bankrekening! Ook heb je 24/7 inzicht in de door jouw gedane statistieken met thuiswerk en geld verdienen.

Geld verdienen via de telefoon of webcam

Tegen betaling in contact komen met bezoekers

Thuiswerk telefoon

Thuiswerk via de telefoon

Het werken via de telefoon houdt in dat je in contact komt met bellers tegen betaling. De basis verdienste ligt op 0,30 cent per minuut, en een vol uur bellen ligt op 18 euro netto. Dit is het makkelijkst en leukste vorm van thuiswerk. Gesprekken kunnen een erotische tint hebben maar kan ook gaan over iets leuks, gezelligs of langdurig contact. Uitbetaling is op het begin van de nieuwe maand op de door jouw ingevulde bank of giro rekening. Een telefoon is vereist en kan je zelf in en uitschakelen wanneer jij wilt. Voor info zie onze pagina inschrijven.

Thuiswerk webcam

Thuiswerk via de webcam

Als je beschikt over een webcam kan jij meedoen met thuiswerk webcam. Dit houdt in dat je tegen betaling chat met bezoekers en meer van jezelf kan laten zien. De basis verdienste ligt op 0,18 cent per minuut maar is het voordeel dat je je chatroom met meerdere bezoekers tegelijk kunt hebben. Hierdoor is het niet 0,18 cent per minuut maar bijv 6 x 0,18 cent per minuut. Werken met webcam houdt in dat je ook een masker kunt dragen voor iets meer discretie of gewoon niet met je gezicht in beeld kunt zijn. Voor info zie inschrijven als webcam model.

Hebben we je overtuigd?

Dat moet wel... Anders zat je hier nu niet!